hydrostroy

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

heading-icon
Качество и грижа за хората

Мисия и ценности

 • Традиции

  Повече от 60 години „Хидрострой“ продължава добрите традиции в българското строителство. Днес компанията прилага и най-високите европейски стандарти за качество и опазване на околната среда. В контекста на визията си за устойчивост и иновации дружеството непрекъснато инвестира в развитието на човешкия си капитал, внедрява модерни технически решения и успешни производствени практики, и подпомага развитието на регионите, в които реализира дейността си. Фирмената философия на „Хидрострой” АД залага на качествената и ефективна дейност, и на лоялността към клиентите, партньорите и служителите.

  Традиции
 • Отговорности

  "Хидрострой" осъзнава отговорностите си за създаване на устойчива среда. Ние вярваме, че от качеството на инфраструктурата, както физическа, така и естествена, зависи способността на обществото да се развива и да подобрява качеството си на живот.
  Водени от убеждението, че хората са най-ценният актив на всяка компания, заедно с нашите над 500 служители ние споделяме обща визия при изграждането на стойностни за обществото и нашите партньори проекти. Обществените и жилищните сгради, построени от дружеството отговарят на философията за развитие на интелигентни градове. Те съчетават креативни концепции, комфорт, екологична и достъпна среда. Чрез интегрирането на нашите знания и умения, ние разработваме иновативни и устойчиви решения, за да превърнем амбициозните концепции в реални проекти.


  Отговорности
 • Професионализъм

  Дългогодишният опит и професионализмът на служителите, високото качество на извършваните дейности и добрите финансови резултати, нареждат „Хидрострой” АД на едно от първите места в бранша у нас. Десетки възложители препоръчват фирмата като надежден строител и коректен партньор. В подкрепа на това са призовете и референциите за добрите икономически и бизнес отношения, издадени от тях.

  Професионализъм

Марката "Хидрострой" е гаранция за качество и грижа за хората

.

Свържете се с нас
Марката "Хидрострой" е гаранция за качество и грижа за хората