hydrostroy

We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

За поредна година „Хидрострой“ беше сред приятелите и партньорите на най-мащабния за град Варна, културен форум за деца и младежи.

Вие сте повода и причината да се сбъдне XII поредно издание на „Най-сладкият ден“се казва в благодарственото писмо, получено от организаторите на събитието.

В съботния 14-ти август, празничната фиеста отново подари буря от позитивни емоции, а посещаемостта на събитието надмина 20 000 души, за целия ден.

Очарованието на „Най-сладкият ден“ е в положителната енергия, която зарежда всички участници в събитието, изпълнителите на сцената и многохилядната ни публика. Това е ден, в който позитивното вълнение завладява всички, затова и празника е така очакван, обичан, любим, вкусен, забавен и щур… най-сладък ден. За нас организаторите е истинско удоволствие да подарим на варненци и гостите на града точно тези цветни емоции.

Благодарим Ви, че допринесохте отново да ги има щастливите усмивки на хилядите малчугани и техните родители, и родителите на техните родителисе казва още в писмото до „Хидрострой“ АД.